Téli élmények

SÍBUSSZAL

Utazzon megyénk régióiba síbusszal

Megérkezett az akciódús tél a mesebeli HEGYEKEN, VÖLGYEKEN TÚLI megyébe is. Engedjék meg, hogy az egész téli szezonban elvarázsoljuk Önöket régióinkban és SÍBUSZAINK segítségével átélhessék legszebb téli kalandjaikat.

Kényelmes és környezetbarát

Használják ki kényelmes és környezetbarát síbuszainkat, hogy eljuthassanak Szlovákia gondozott sífutópályáira és családi síközpontjaiba. A síbuszoknak köszönhetően kényelmesen utazhatnak és élvezhetik a síelést, a sífutást és téli örömöket megyénk régióiban.

Síbuszok Közép-Szlovákia régióiban

Síbuszunk közvetlenül a Körmöci-hegységi Szkalka sífutó paradicsomba viszi Önöket, ahol rendszeresen karbantartott 60 km hosszú sífutó pálya található.

 

Második síbuszunk szintén minőségi sífutó pályákhoz viszi Önöket Besztercebánya városából Kis Sturec völgyébe, ahonnan eljuthatnak a Király kúthoz.

 

Közép-Szlovákiában közlekedő harmadik síbusz útvonala pedig Besztercebányától a külvárosi Šachtičky üdülőhelyig tart, mely egy csodálatos síközpont családok és igényes síelők igényeinek egyaránt megfelel. A legkisebbek is el tudnak itt szórakozni. Ezt az üdülőhelyet gondozott sífutó pályák kötik össze Donovalyval.

 

Donovalyban szeretnek leginkább síelni régiónkban.  
Természetesen a PARK SNOW Donovalyban modern szállító berendezéseket találunk, melyek biztosítják a gyorsaságot és a kényelmet. A térség meghatározó eleme a 6 üléses felvonó 8 férőhelyes TELEMIX kabinokkal Nová Hoľa-n, 4 üléses Buly Expres Záhradištén, és további 14 felvonó és 19 lesikló pálya található itt. A sífutás szerelmesei minden bizonnyal önmagukra lelnek Donovalyban.
A rendszeresen karbantartott sífutópályák teljes hossza 18,4 km. A legfiatalabbak számára egy PATTY SKI Funpark van kialakítva számtalan szórakozási lehetőséggel, játékokkal, versenyekkel és animációs programmal gyermekek számára. Ne felejtsék el, hogy a legvonzóbb kedvezményeket PARK SNOW kártyával kapja.

Felső-Garammentén síbuszaink az Alacsony-Tátra legjobb síközpontjai között közlekednek.

Összekapcsolja az Alacsony-Tátra Jasná síközpontját, MÝTO SKI&BIKE központot Vámosban és SKI Tále síközpontot. Egyik megállója POHÁNSKÉ-n van, mely közkedvelt a sífutók körében.

Különböző síközpontokba juthatnak el Losonctól Telgártig és Salgótarjánból Polyána-hegyaljáig.

Minden szombaton és vasárnap síbusz indul Losonc városából. A téli sportok szerelmeseit három határközeli nemzeti park központjába visszük (Alacsony-Tátra, Szlovák Paradicsom, Murányi-fennsík) – vagyis a SKI Telgárt-ba.


A síbuszok 2020. január 4-től minden szombaton és vasárnap üzemelnek , egészen március közepéig.

 

A második síbusz Salgótarján – Kokava vonalon közlekedik és a síelőket négy síközpontba viszi, mégpedig a Polyána-hegyalja Bioszféra Rezervátum egyedi környezetébe – Košútka síközpontba, Kočanda sípályához, Zerrenpach – Látky sípályához, Kokava-Línia sípályához. A sífutás szerelmeseinek egy jól előkészített sífutópálya található Látky – Mláky területén.


A síbuszok 2020. január 4-től minden szombaton és vasárnap üzemelnek, egészen március közepéig.

Oficiálny destinačný portál Banskobystrického kraja